Ettusen är levererat

En magisk gräns är passerad! Igår gick den tusende artikeln upp här på Semper Miles efter cirka 785 dagar officiellt online. Tiden har gått ruskigt fort och responsen är stor med växande besökssiffror och interaktion både på hemsidan och vår Facebook. Det har såklart fungerat som bränsle i arbetet för närvaro, kunskap, erkännande och opinion.

Vi firar alla olika. I början av augusti, strax efter tvåårsjubiléet, tog sig Semper Miles upp till Sveriges högsta punkt, Kebnekaise. Det gav mersmak vi ser fram emot fler aktiviteter. Redan till helgen blir det marint tema när Vänern, Sveriges största sjö, ska korsas!

Tusen artiklar ja och tusen på latin är M. Den som skriver i särklass mest är M som i Micke. Inte konstigt med bakgrunden av research, artiklar, handböcker, dokumentation, utbildningsmtrl, copy, översättning, användbarhet och lektörsuppdrag – såväl digitalt som traditionellt. Kan hans penna jobba även för dig eller er? Alla jobbförslag beaktas. Inget område är främmande.

Avslutningsvis vill vi tacka alla som delar uppfattningen och betydelsen av att vara Semper Miles och som följer och besöker oss.

Läs även Semper Miles: Två år online tillsammans med Semper Miles och Om Semper Miles samt Tipsa Semper Miles!

– After 785 days online, Yesterday The Semper Miles project published its Thousand article!

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]